Få styr på datahåndtering i din virksomhed

Sådan får du din virksomhed til at være attraktiv overfor potentielle kunder

Hvert eneste år spirer der en masse nye virksomheder frem, i håbet om at blive hængende de næste mange år. Men selvom der er mange nye erhverv at spotte, så er mange af virksomhederne dertil, oftest hurtigt væk igen. Det er svært at holde en virksomhed ved lige den dag i dag, men hvis du vil gøre en ekstra indsats, så er der nogle gode tips du kan overveje, som kan gøre det nemmere for dig. Dem kan du finde i artiklen her.

Det kan du forvente af Microsoft Dynamics 365 Business Central

Mange tror at muligheden for at have en succesfuld virksomhed udelukkende handler om, at du skal komme op med en idé som er ny og aldrig set før. Det er selvfølgelig aldrig en dårlig idé at have et nyt kreativt bud på en forretning, men det behøves ikke at være afgørende.

Du kan godt få succes med en virksomhed, også selvom ideen eller noget lignende, er skabt før. Først og fremmest så handler en velfungerende virksomhed om at have et velfungerende netværk. Jo flere dygtige mennesker du kender, jo mere erfaring kan du få hos dem, som du senere selv kan bruge. Men det er igen ikke alt. For dét der er med til at skabe en virksomhed, er hvordan du får det hele til at køre rundt.

Med de helt rigtige redskaber, så kan du komme meget længere end du lige tror. Noget af det som er helt afgørende for at en virksomhed fungerer er ved at få styr på datahåndteringen. Data, både fra virksomheden men også fra kunder er enormt private, og skal virkelig værnes om, så de ikke falder i de forkerte hænder. Med Microsoft Dynamics 365 Business Central kan du blandt at holde styr på virksomheds produktdata, via PIM – Product Information Management, samle forretningsløsninger med ERP og gemme vigtige informationer oppe i skyen.

Det er en god og nem måde at håndtere data på, og samle det hele i skyen, uden problemer.  

Sådan får du en effektiv arbejdsplads

Produkt og virksomhedsdata er afgørende at holde private, men med Microsoft Dynamics 365 Business Central har du et sted hvor du kan følge med og bevare overblikket over, hvordan det går virksomheden økonomisk og om der er nogen øgning i salg.

Generelt fungerer dette Microsoft produkt ekstremt godt til virksomheder, idet der er fokus på Business Central, som altså sørger for at holde styr på alt din virksomheds data, salg og generelle omsætning. Men det ændrer ikke på, at din virksomhed også bør være opmærksom på persondata, fra kunder. Disse skal også varetages med omhu og sørges for, bliver behandlet ordentligt. For at gøre kunderne mere trygge ved at handle med virksomheder er der derfor kommet mærker på god dataetik i danske virksomheder.

Din virksomhed skal være struktureret og det kan den blive ved at benytte sig af Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dette produkt har alt hvad du kunne forestille dig, for at holde godt styr på din virksomhed og alle de mange tal og data der dagligt bliver produceret. Det vil i den grad være med til at øge produktiviteten på arbejdspladsen.     

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
biddanmarkerhvervsnetvaerk Niipit portalZetupweb logoWinefamly vin

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

fagforening maFerratum Businessbilligt abonnementWebmaster service Wordpress hjælp

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

CAFrie fagforeningWaoo internetbilBILnordakut vvsMåltidskasserDineroELITE2020weplylæs lyt lev saxonr consultingseo rapportBilly regnskabDanDomain

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.