Derfor er SEO vigtigt for din virksomhed

2021inkii

Få en SEO-venlig markedsføringsstrategi

Ligesom et godt netværk kan give dig en bedre bundlinje, gør det samme sig også gældende for en god markedsføringsstrategi. Det er nemlig helt essentielt, at kunderne kender både din forretning samt dens produkter eller ydelser.

Derfor er det også vigtigt, at du har en markedsføringsstrategi, der passer til din virksomhed. Det er vigtigt, at du rammer den ønskede målgruppe. En god måde at få de rette kunder på, er gennem SEO. Du kan læse meget mere om denne markedsføringsdisciplin i det følgende.

Få de rette kunder med SEO

I dag søger de fleste kunder på internettet, når de gerne vil finde et produkt eller ydelse. Internettet har i et vist omfang overtaget den gamle mund-til-mund-markedsføring. Derfor er det også vigtigt, at din virksomhed benytter sig af dens muligheder for en effektiv digital markedsføring.

Når en potentiel kunde laver en søgning på internettet, bør din virksomhed være i top tre på resultatsiden. Det er nemlig de tre første resultater, der får flest klik.

Lad os sige, at du ejer en isbutik i Næstved. I så fald bør din virksomheds hjemmeside altså være én af de tre øverste resultater, når en kunde søger på ”is i Næstved”. Det kan SEO hjælpe dig med.

Hvad er SEO?

Helt konkret er SEO en forkortelse for Search Engine Optimization. Det kan på dansk oversættes til søgemaskineoptimering. Disciplinen omfatter, at du tilrettelægger din virksomheds hjemmeside på en specifik måde, så den kan være blandt de øverste søgeresultater på søgemaskinerne.

Når der tales om søgemaskiner, menes der især Google. Det er nemlig Google, der er den suverænt mest anvendte søgemaskine i verden. Det vil derfor også sige, at du har hundredevis – hvis ikke tusindvis – af potentielle kunder her.

Producer SEO-venligt indhold

En stor del af SEO handler om at få skabt det rette indhold. Det er altså vigtigt, at du får produceret content, der indeholder de rette søgeord. Derfor skal du, ved hjælp af en søgeordsanalyse, finde ud af, hvad dine kunder søger på, når de leder efter dine produkter eller ydelser.

Hvis du ikke ved, hvordan du skal gribe søgeordsanalysen an, findes der heldigvis forklaringer af dette på internettet. Du kan nemlig vælge at downloade såkaldte SEO templates, hvor du kan blive vejledt i, hvordan du laver en søgeordsanalyse. Download her

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Zetupweb logoerhvervsnetvaerk Niipit portalbiddanmarkWinefamly vin

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Ferratum BusinessWebmaster service Wordpress hjælpfagforening mabilligt abonnement

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

DineroweplyMåltidskassernr consultingnordseo rapportakut vvsDanDomainCAbilBILlæs lyt lev saxoBilly regnskabFrie fagforeningELITE2020Waoo internet

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.