Få det øknomiske overblik med regnskabsprogrammet Billy

Denne artikel indeholder reklame tekster

Gør livet som iværksætter nemt med regnskabsprogrammet Billy

At være selvstændig erhvervsdrivende er en tidskrævende opgave, og der er konstant nye udfordringer der skal løses. Man bærer til dagligt på en del ansvar som er svært at uddelegere, men når det kommer til regnskabet, så er der faktisk visse ting man kan få hjælp til.

Med regnskabsprogrammet Billy kan man få den nødvendige assistance til at bibeholde et urokkeligt overblik over tal, regnskaber og alt derimellem.

Det økonomiske overblik

Når man er ansvarlig for den daglige drift af en virksomhed, så består opgaverne ikke udelukkende af ledelsesbetingede opgaver, indkøb og lignende. En stor post for enhver iværksætter og erhvervsdrivende er den økonomiske.

Det er særdeles vigtigt at kende til sin virksomheds økonomiske situation, så man kan danne sig et overblik over indkomst og udgifter og derved sigte imod et positivt udbytte.

Det er ingen hemmelighed at man kan ansætte kompetente fagfolk til at hjælpe en med disse felter, men som nyopstartet virksomhed kan det nogle gange være en fordel at bruge et digitalt system inden man skaber yderligere udgifter til dette område.

Regnskabsprogrammet Billy kan give en det økonomiske overblik som man har brug for, og man kan få det hele samlet ét sted, så man undgår rodede ringbind og forsvundne kvitteringer.

Send fakturaer og upload kvitteringer fra din telefon

Billy må siges at være et af de letteste regnskabsprogrammer på markedet, og man kan som erhvervsdrivende udføre en række daglige handlinger direkte fra sin telefon.

I stedet for at skulle sidde i timevis ved et skrivebord og udfylde fakturaer og sende dem med posten til sine kunder, kan man uden problemer udfylde dem, gemme dem og sende dem afsted fra sin platform på telefonen, tabletten eller computeren.

Dit regnskabskontor er på den måde altid lige ved hånden, og du kan tjekke status på fakturaer, regninger og kvitteringer lige når du vil.

For den ambitiøse iværksætter er dette den professionelle løsning som ikke blot sender et stærkt signal til potentielle kunder og samarbejdspartnere, men som også er med til at skabe de bedste rammer for vækst i virksomheden.

Et fejlfrit regnskab og et økonomisk overblik er med til at skabe en virksomhed, der aldrig går på kompromis med sine ambitioner og drømme om vækst. Mister man overblikket i forbindelse med økonomien, så kan man oftest forvente at visionen og mission for virksomheden følger trop kort tid efter.

->> Besøg regnskabsprogrammet Billy her

Bliv klar til momsen

En ting som mange selvstændige erhvervsdrivende hvert år frygter, er tiden hvor momsen skal indberettes. Har man i løbet af året eller kvartalet ikke holdt styr på sine udgifter og de medfølgende kvitteringer samt sin indkomst og de nødvendige fakturaer, så kan det skabe problemer omkring moms-indberetningen.

Ved at holde alle sine dokumenter samlet ved hjælp af Billy kan man undgå tabte kvitteringer eller lignende. Man kan til enhver tid se hvilke beløber man har brugt til leverandører og hvor mange penge der er kommet ind fra kunder.

Du ved altid hvad du skylder eller har til gode i moms, og kan på den måde gå med en ro i maven, som du ellers ikke ville have gjort.

Du kan spare dig selv for ubehagelige bekymringer forbundet med moms og skat, og der vil aldrig være uforudsigelige overraskelser som kan skade din virksomheds fremtid.

Dertil vil du også fra Billy regnskabsprogram modtage notifikationer, når det snart er tid til at indberette moms, så du kan være forberedt og dermed være klar til de eventuelle opkrævninger. Billy er din regnskabsfører i lommen, som du kan tilgå og stille spørgsmål lige når du vil og derfor ikke behøver at tænke på åbningstider og helligdage.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Zetupweb logoerhvervsnetvaerk Niipit portalWinefamly vinbiddanmark

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

fagforening mabilligt abonnementWebmaster service Wordpress hjælpFerratum Business

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

seo rapportweplyDineroDanDomainFrie fagforeninglæs lyt lev saxonr consultingWaoo internetakut vvsnordMåltidskasserbilBILELITE2020CABilly regnskab

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.