Er du en god Ambassadør for dit netværk?

Denne artikel indeholder reklame og er en sponsoreredet artikel

Er en Ambassadør ikke noget med blå nummerplade og diplomati - Hvad har det med forretningsnetværk at gøre?

Jo, en Ambassadør er ganske rigtigt en diplomat som er chef for en ambassade og sit lands diplomatiske repræsentant i det pågældende land.

MEN det er også; ”En person som repræsenterer en organisation, virksomhed el. lign. udadtil…”

Hvem er du ambassadør for?
Hvem er ambassadør for dig?

Det har ALT med Netsøg forretningsnetværk at gøre – ambassadør, du skal gøre dig fortjent til at de andre i netværksgruppen er ambassadører for dig og naturligvis omvendt.Kan du forestille dig en hel gruppe af mennesker som alle møder ind med det formål at blive hinandens bedste sparringspartnere og ambassadører? Tænk hvad de fortæller i deres netværk, hvordan de vil dig det bedste?

Det er det forretningsnetværk hos os handler om.

Forretningsnetværk

I en verden hvor vi hele tiden skal være klar til forandring, er et godt solidt netværk alfa og omega. Den seneste tid med COVID19 har blandt andet vist, hvor vigtige relationer er for vores livskvalitet om det er privat eller erhverv. At de på plejehjem er blevet deprimerede og mistede livslysten pga. manglende kontakt med deres nære, har været hjerteskærende for os alle.

Man skal virkelig være ekstrem introvert for ikke at have følt bare en smule afsavn, pga. vores isolation og det til trods for at de fleste af os, blot blev bedt om at blive hjemme. Skulle jo ikke umiddelbart virke som det værste vi kunne bydes.

Relationer er livet, resten er bare detaljer..

Vi kan rigtig meget online i dag, og vi skal også rigtig meget online, men det kan og skal ikke erstatte vores kontakt med mennesker og ikke mindst i opbygning af relationer, det gøres nu engang i den virkelige verden (og ja, online er også virkelig i 2020).

Vi mødes fordi vi har lyst. Lysten er drivkraften bag enhver relation og sådan skal det også være. Har du lyst, så er du også velkommen hos Netsøg og Tinna Hvalkof.

Ambassadør
Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
Winefamly vinBIDdanmark byfornyelseerhvervsnetvaerk Niipit portalZetupweb logo

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

fagforening maConcilio & CoFerratum BusinessWebmaster service Wordpress hjælp

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

Billy regnskabDanDomainKH DrivingFrie fagforeningCACoolcosansatteUgo RelateFreeport media & filmTime Out In TimebasisbankTonny MikkelsenDineroerhvervsnetvaerk.dk Illumina International LogoWaoo internet

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.