Online annoncering til mindre virksomheder

Denne artikel indeholder reklame tekster

Hold fokus på det du er god til og få kvalificeret hjælp til nye kunder med online annoncering

Et nyere online marketing bureau har set lyset i at hjælpe mindre virksomheder med online annoncering. Med fokuserede og engagerede medarbejdere, har de sammenlagt mere end 24 års erfaring i annoncering med Google Ads.

Her er hjælp til at annoncere online på nettet, med dit produkt eller dit website til en fast månedlig pris, alt efter det budget du vælger. Firmaet hedder GenieWords og benytter altid de nyeste teknologier, og alle medarbejdere er altid up to date på alle nye tendenser indenfor online markedsføring.

Uanset ønsket om at nå et B2B eller B2C segment, kan du få stor gavn af at bruge verdens største søgemaskine til at tiltrække nye kunder på alle niveauer. Dit budget afspejler naturligvis din kundetilgang med de betalte annonce placeringer, men det er faktisk muligt at starte med et lille budget.

Annoncering for mindre virksomheder med fokus på mere omsætning

GenieWords er Google Partner og har i sin korte levetid hjulpet over 600 glade kunder, og håndteret mere end 1100 Google Ads-kampagner, hvilket indikere at de er den rigtige partner for den mindre virksomhed, når det gælder annoncering.

Det er nemt at være kunde hos dem. Der er høj service, alt gøres for en, og så er det billigt. De passer og optimerer dine annoncer løbende, for at din virksomhed får mest ud af budgettet. Med denne form for billig Google Ads annoncering, kan en mindre virksomhed komme rigtig langt.

Har du spørgsmål eller ønsker at komme i gang, kan du læse mere eller – start her.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
erhvervsnetvaerk Niipit portalbiddanmarkWinefamly vinZetupweb logo

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

fagforening mabilligt abonnementWebmaster service Wordpress hjælpFerratum Business

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

weplyDanDomainnordlæs lyt lev saxoCAnr consultingbilBILseo rapportakut vvsELITE2020DineroBilly regnskabFrie fagforeningWaoo internetMåltidskasser

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.