Heap – Få en super nem pension til virksomheder, startups og dig

2021inkii

Heap er super nem, fleksibel og bæredygtig pension for alle

Som beslutningstager i en ny virksomhed eller startup, kommer du ikke udenom at tage stilling til pensionen. Hvis du vil inkludere en pensionsordning for dine medarbejdere, kan det være en udfordring at vælge den rigtige.

Vi anbefaler imidlertid, at du vælger en pension, som ikke bare er billig, men som også er fleksibel for både virksomheden og dens medarbejdere. Det skaber nemlig tryghed og velvilje, at pensionen giver mening for alle parter. Heap er et godt bud på en pension, der vil skabe god stemning på arbejdspladsen.

Derfor er Heap en god pension til virksomheder

Heap er som skabt til nye virksomheder og startups. Det er en relativt ny udbyder på markedet, men ikke desto mindre har firmaet mange fordele i forhold til de større pensionsselskaber, som du allerede kender til.

Måske har du i forvejen en idé om, hvad selskaber som Danica Pension, Pension Danmark, PFA Pension eller Industriens Pension kan tilbyde. Imidlertid kan det være spændende at kigge på, hvad de nye udbydere har at komme med.

Heap har særligt 5 kvaliteter, som gør dem til en frontløber på pensionsmarkedet, nemlig:

  1. Heap er en super nem firmapension for startups og virksomheder.
  2. Det er en intelligent pensionsordning med eksperter i investering.
  3. Ordningen er fleksibel og kan skræddersys til hver enkelt medarbejder.
  4. Investeringerne er bæredygtige, og du vælger selv, hvad du vil investere i.
  5. Heap giver mening for alle i virksomheden, uanset position og rolle.

1. Det er en super nem til startups

Heap er en oplagt platform for virksomheder og startups, fordi firmaet gør firmapensionen utrolig nem at have med at gøre. Den digitale firmapension er designet af vaskeægte teknologinørder, som har sat en ære i at gøre platformen så brugervenlig som muligt.

Det betyder, at alle nemt og intuitivt kan tilgå pensionen. Skulle du eller medarbejderen være i tvivl om noget, er der rig mulighed for at få hjælp og pensionsinfo. Oprettelsen foregår med NemID, som danskerne i dag er vant til at bruge, så der er altså ikke noget mystisk ved Heaps digitale firmapension.

2. Det er en intelligent pensionsordning

Derudover er du sikker på at få en intelligent pension med Heap. De samarbejder nemlig med Topdanmark, som er blandt landets største pensions- og forsikringsselskaber. Topdanmark har mere end 100 års erfaring med investering af penge.

Topdanmark udgør derfor en meget troværdig partner til det nyopstartede Heap. Kombinationen af Heaps dataeksperter og Topdanmark Kapitalforvaltning skaber en super pension til virksomheder og startups.

3. Ordningen er fleksibel for hver enkelt medarbejder

Fleksibilitet er et vigtigt nøgleord for Heap. Pensionsordningen kan tilpasses den enkelte medarbejder, så den giver mest mulig mening for ham eller hende. Det giver en stor tilfredshed på arbejdspladsen og får hver enkelt i organisationen til at føle sig set og hørt.

Hos Heap findes der ikke nogen minimumsoverførsler, men du kan helt selv styre, både hvor meget du overfører, og hvad dine penge skal investeres i. Fleksibiliteten gør det muligt at skræddersy pensionsopsparingen til den enkelte medarbejder, så han eller hun kan føle ejerskab over den.

4. Investeringerne er bæredygtige

Du har frit valg på alle hylder, så hvorfor ikke vælge en pension, som er ansvarligt og bæredygtigt investeret? Du kan lige så godt investere i noget, der er i tråd med din forretnings værdigrundlag og de signaler, du gerne vil sende. Det giver din virksomhed eller startup troværdighed og integritet.

For den enkelte medarbejder vil det også betyde, at han eller hun kan stå inde for pensionen på en helt anden måde. Alle investeringer lever op til de krav og kriterier, som FN Global Compact foreskriver, så man risikerer ikke at støtte et uetisk formål. Hos Heap kommer du altså ikke til at fremme produktionen af kul, tobak eller våben.

Sæt en kurs, der passer til virksomheden

Du har ikke desto mindre stor valgfrihed, når det kommer til, hvor pensionen skal investeres. Du kan selv sætte den kurs, der giver bedst mening for netop dig og din virksomhed. Måske vil du gerne bidrage til social retfærdighed, ligestilling eller et grønnere klima? Uanset hvad du vælger, kan du have god samvittighed – og det samme gælder for dine medarbejdere.

5. Heap giver mening for alle i virksomheden

Fordi Heap er en nem, fleksibel, intelligent og bæredygtig pension giver den mening for alle i virksomheden. Den giver mening i toppen af organisationen, hvor ejere og chefer kan vælge bæredygtige investeringer, som stemmer overens med forretningens værdier.

Den giver mening for samtlige medarbejdere, fordi pensionen kan skræddersys efter de individuelle behov. En meningsfuld pension bidrager til den generelle oplevelse af, at arbejdet giver mening. Det giver den enkelte medarbejder lyst til at udfylde sin rolle bedst muligt.

Skab tryghed på arbejdspladsen med en god pensionsopsparing

Pensionen har stor betydning for din virksomhed eller startup. Det gælder ikke bare for, når medarbejderne går på pension, men også mens de er på arbejdspladsen. En god pension skaber tryghed og glæde ved virksomheden. Derfor er det vigtigt at vælge en pensionsopsparing, som dine medarbejdere kan blive glade for og føle ejerskab over.

Er du stadig i tvivl om pensionsordningen til virksomheden?

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt Heap er den rette ordning for dine medarbejdere, er der hjælp at hente. På platformen kan du nemlig få skræddersyet en firmapension på bare ti minutter. Det eneste det kræver er, at du svarer på nogle enkle spørgsmål.

På den måde kan du hurtigt få et overblik over, hvor meget dine medarbejdere kan få i pension, samt hvad andre i samme situation vælger at gøre. Det kan være et godt sted at starte, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal oprette dig hos Heap eller ej.

Textup.dk tekstbureau - Digital synlighed og online tekster
seo rapport
Winefamly vinbiddanmarkZetupweb logoerhvervsnetvaerk Niipit portal

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og artikler om netværk, arrangementer, karriere og nye tiltag.

Du hører fra os, når vi har gode råd på hjerte samt arrangementer, der er relevante for dig. Det er nemt at melde fra igen og du kan også tilpasse, hvilke nyhedsbreve du modtager.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt – Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Et godt netværk er kernen for at vækste din virksomhed

Et netværk er en yderst værdifuld og nødvendig ressource. Det er afgørende for din faglige udvikling og for din karriere.

Ved at skabe relationer til andre i et netværk, er du med til at sprede din viden og inspiration til andre. Du styrker derved din karriere og den virksomhed, som du repræsenterer.

Vi vil gerne opfordre til du kontakter et netværk eller flere, med henblik på at deltage i et netværksmøde. Ofte er det muligt at være med første gang på prøve, og derefter beslutte om videre deltagelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev for flere løbende informationer og erhvervsnetværk i Danmark.

Webmaster service Wordpress hjælpbilligt abonnementFerratum Businessfagforening ma

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.

Artikler og Netværks nyheder

Artiklerne indeholder annonce- & reklamelinks.

Billy regnskabMåltidskasserFrie fagforeningCAnr consultingDineroWaoo internetlæs lyt lev saxoELITE2020DanDomainweplybilBILseo rapportnordakut vvs

Disse annoncepladser er alle med en reklame- eller linkaftale. Erhvervsnetvaerk.dk bliver betalt for at vise disse annoncer.